Op zoek naar traktatie?

traktatie
traktatie WikiWoordenboek.
Leenwoord uit het Latijn, in de betekenis van onthaal voor het eerst aangetroffen in 1847 1. Naamwoord van handeling van trakteren met het achtervoegsel atie 2. traktatie v 3. Het woord traktatie staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. meer informatie
traktatie
Traktaties met fruit Archieven Gezondtrakteren.
Daarom is het goed om te bedenken wat wel gezond is en wat je je kind geeft. Hier op gezondtrakteren.nl vind je een grote hoeveelheid inspirerende recepten en ideeën voor gezonde traktaties, lunches tussendoortjes. Traktaties met fruit. Traktaties met groente en fruit.
Synoniemen van traktatie; ander woord voor traktatie synoniemen.net.
als trefwoord met bijbehorende synoniemen.: versnapering traktatie zn.: als synoniem van een ander trefwoord.: begroeting, ontvangst, opvang, traktatie, verwelkoming, welkom, welkomst rondje zn.: woordverbanden van traktatie grafisch weergegeven. woorden met een verwante vorm.: bij andere sites.: WikiWoordenboek Memodata Interglot ONW MijnWoordenboek.
De of het traktatie? Welk lidwoord.
Mooi of mooie traktatie. Groot of grote traktatie. Half of halve traktatie. Grappig of grappige traktatie. Leeg of lege traktatie. leuk of leuke traktatie. Vet of vette traktatie. Snel of snelle traktatie. Wit of witte traktatie. Klein of kleine traktatie.
Mandarijn traktatie Biscuit de noël, Gâteau haloween, Noël cuisine.
Gezonde traktaties voor op school Juf Maike.
Zo lag de nadruk niet op de traktatie maar een leuk gesprek met elkaar en elkaar beter leren kennen De juffen vonden het een bijzondere én gezonde traktatie. Bestel bijvoorbeeld deze popcornbakjes. Nathalie: Eenhoorn van fruit en komkommer. Marieke maakte een pauw.
Puzzelwoordenboek TRAKTATIE.
Nieuw woord aandragen. Typ een omschrijving, of typ een woord met punten als ontbrekende letters. Met letters 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Zoek. 5 puzzelwoorden gevonden voor TRAKTATIE.
Ideeën Traktaties Traktatie Basisschool Traktatie Peuters Traktatie Afscheid Go-Kids Zeeland.
We hebben als ouder gewoon niet altijd zin en tijd om uitgebreid in de keuken te staan voor een zelfgemaakte traktatie. En daar is natuurlijk niks mis mee, sommige kinderen zullen dit zelfs nog lekkerder vinden dan een andere traktatie.
Traktaties Magic Moments For Kids.
Als je er voor kiest om de benodigdheden voor een traktatie bij Magic Moments For Kids te bestellen, kies je voor een veilige, voordelige en snelle oplossing. Al onze Disney traktatie artikelen kun je namelijk veilig via Ideal en Bancontant afrekenen.
Wat is de betekenis van traktatie.
traktatie zelfstandig naamwoord uitspraak: trak taat sie 1. iets waar je op getrakteerd wordt de traktatie van Joeri bestond uit Marsrepen Zelfstandig naamwoord: trak taat sie de traktatie. Bestel het nieuwste e-book, de Encyclopedie van de Evolutiebiologie. tractatie lekkernij; onthaal.
Status, gezondheid, religie; trakteren op school is een hoop gedoe NRC.
Het kan zijn dat elementen ontbreken aan deze printversie. Status, gezondheid, religie; trakteren op school is een hoop gedoe. Jarig Sommige scholen vonden de stress en strijd rond de traktaties zo groot geworden, dat ze de traditie compleet in de ban hebben gedaan.
Trakteren op school Kindertraktaties Traktatie ideeën Paperhouse.
Met deze leuke traktatie prikkers tover je een gezonde traktatie om tot een klein feestje. Je prikt gemakkelijk allerlei soorten fruit, cherry tomaatjes en komkommer aan de prikker en prikt het daarna in een stukje kaas zodat het rechtop blijft staan.

Contacteer ons