Meer resultaten voor helium

helium
Helium en water.
Voor laagtemperatuur-instrumenten is helium geschikt, omdat het pas bij 269 o C vloeibaar wordt. In vorm van de verbinding E939 gebruikt men helium als additief voor voedingsmiddelen. Helium kan direct in water terechtkomen, als het als tracer wordt toegepast om lekkages te vinden.
luchtballon helium
Helium App Sync and Backup Apps op Google Play.
Helium kunt u een backup van je apps en data op uw SD-kaart of cloud storage. Met Helium kunt u app data synchroniseren van uw andere Android devices zelfs als ze niet op hetzelfde netwerk. Back-up instellen schema met Helium, en nooit meer data kwijt.
helium
Ballon gas Wikipedia.
Een ballon Frans: ballon bal is een met een gas of water gevulde huls. Het woord ballon wordt in het Nederlands voor twee soorten ballonnen gebruikt. Dit artikel gaat over de kleine ballon die als speelgoed en versiersel wordt gebruikt.
Sia Helium Lyrics YouTube.
Isotopen van helium Wikipedia.
Een groot deel van het op aarde aanwezige helium is zo ontstaan. Een tweede heliumisotoop, helium-3, heeft slechts een neutron. Er zijn ook zwaardere isotopen, maar deze zijn radioactief. Helium-3 komt op Aarde relatief minder voor, doordat verval van zwaardere elementen alleen helium-4 produceert en atmosferisch helium relatief snel naar het heelal weglekt.
Helium Wikipedia.
This is necessary for applications requiring liquid helium and also allows helium suppliers to reduce the cost of long-distance transportation, as the largest liquid helium containers have more than five times the capacity of the largest gaseous helium tube trailers.
Helium Wikipedia.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Naar navigatie springen Naar zoeken springen. Voor de gelijknamige compiler en taalvariant van de programmeertaal Haskell, zie Helium Haskell. 2 Periodiek systeem 13 14 15 16 17 He. 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Al. Helium in een gasontladingslamp. 1e ionisatiepotentiaal kJ mol 1. 2e ionisatiepotentiaal kJ mol 1. Dichtheid kg m 3. Verdampingswarmte kJmol 1. Van der Waalse straal pm. Geluidssnelheid m s 1. Specifieke warmte Jkg 1 K 1. Warmtegeleiding W m 1 K 1. SI eenheden en standaardtemperatuur en druk worden gebruikt., tenzij anders aangegeven. Helium is een scheikundig element met symbool He en atoomnummer 2. Het is een kleurloos edelgas. 4 Opmerkelijke eigenschappen. 5 Natuurlijke verschijningsvorm. 9 Toxicologie en veiligheid. 11 Externe links. Ontdekking bewerken brontekst bewerken. Helium werd in 1868 door de Fransman Pierre Janssen en de Engelsman Norman Lockyer onafhankelijk van elkaar ontdekt. Pierre Janssen bestudeerde het licht van de chromosfeer van de zon tijdens een zonsverduistering die in op 18 augustus van dat jaar plaatsvond, en zag met een spectroscoop op een golflengte van 58749, nm een emissielijn van een tot dan toe onbekend element.

Contacteer ons